+ 4(0)731 578 525
office@modpack.ro
ambalaje@modpack.ro


+ 4(0)731 578 525
office@modpack.ro
ambalaje@modpack.ro

AMBALARE INDUSTRIALA

Folosim sisteme moderne de ambalare : folii de protectie anticoroziva tip VCI, folie de aluminiu triplustratificata, folie de protectie cu bule, folie PEE, dezumidificatori si absorbanti de umiditate tip desiccant, folie pentru protectie mecanica si filtru UV, hartie cerata, hartie VCI, folie termocontractibila, senzori de umiditate, senzori de soc, senzori de caldura, senzori de inclinare, protectie antisoc cu polistiren expandat si extrudat, ancorare echipamente cu benzi de legat din poliester tesut, hotmelt sau compozit, elemente metalice de fixare, organe de asamblare, etichetare, sigilare.

» AMBALARE cu folie aluminiu triplustatificata

Ambalarea industriala folosind tehnica vidarii cu folie triplustratificata / bariera termica si avand un surplus de absorbanti de umiditate tip desiccant, permite ca moleculele volatile din atmosfera foliei de aluminiu sa protejeze echipamentul dorit.

 

 

Ambalare bariera termica vidata + dessicant

» AMBALARE folosind tehnologia VCI

Sistemele si tehnicile de ambalare VCI ofera protectie totala impotriva coroziunii metalelor sau aliajelor.  Aplicarea este rapida si confera protectie continua pe durata depozitarii, transportului maritim, rutier sau aerian.

 

 

» AMBALARE folosind tehnologia SHRINK

Folia termocontractibila este 100% impermeabila si antistatica, avand o protectie maxima cu inhibitori UV, protejand orice obiect infoliat impotriva ploilor, vantului, ninsorilor abundente, prafului, inghetului. Montajul unei folii nu dureaza mai mult de cateva ore. Pentru a evita aparitia mucegaiurilor sau a mirosurilor neplacute la interior, se pot monta supape de ventilatie.

 

 

 

 

 

  1. Pentru mai multe detalii despre produsele/serviciile oferite va rugam sa ne contactati folosind formularul de mai jos: