+ 4(0)731 578 525
office@modpack.ro
ambalaje@modpack.ro


+ 4(0)731 578 525
office@modpack.ro
ambalaje@modpack.ro

DECLARATIA DE CALITATE A COMPANIEI

wpd16e1944_06MODPACK SYSTEM, companie cu identitate si personalitate bine definita si o viziune manageriala inovativa, isi adapteaza continuu politica in domeniul calitatii si al protectiei mediului, liniilor dezvoltarii strategice a afacerii.

Politica MODPACK SYSTEM este orientata spre client si se centreaza pe asigurarea calitatii produselor si serviciilor furnizate, satisfactia totala a clientilor si a prevenirii poluarii mediului.

Misiunea managementului este dezvoltarea afacerii in conditiile respectarii reglementarilor legale, a angajamentului social al firmei, al calitatii si integritatii mediului si aplicarea principiilor dezvoltarii durabile in intreaga activitate prin folosirea rationala a resurselor naturale si gestionarea corecta a deseurilor.

Principalele obiective ale companiei sunt:

  • Cresterea satisfactiei clientilor prin calitatea produselor si serviciilor oferite;
  • Imbunatatirea continua a indicatorilor de performanta pentru produsele si serviciile oferite;
  • Extinderea si imbunatatirea sistemelor de management;
  • Stabilirea de relatii puternice, atat cu furnizorii cat si cu partenerii nostri, fapt care sa contribuie la ameliorarea permanenta a calitatii proceselor/produselor;
  • Tinerea sub control si imbunatatirea continua a proceselor pentru realizarea performantei si a eficientei;
  • Cresterea valorilor indicatorilor rezultati din evaluarea anuala a performantelor activitatii desfasurate si a pregatirii profesionale a fiecarui angajat;
  • Imbunatatirea performantelor financiare ale organizatiei;
  • Instruirea si motivarea intregului personal bazat pe implicarea in mod responsabil si constient pentru obtinerea calitatii;

Calitatea oferita presupune respect fata de clienti, este o conditie absolut necesara in dezvoltarea afacerii si scop declarat al companiei. Desfasurarea, implementarea si mentinerea acestei politici la toate nivelurile societatii precum si atingerea obiectivelor stabilite, sunt asigurate prin functionarea efectiva si eficienta a sistemului de management al calitatii conform standardului SR EN ISO 9001:2001.

Managementul companiei se angajeaza sa asigure resursele (umane, financiare, materiale) necesare indeplinirii obiectivelor stabilite conform programelor specifice. Prezenta declaratie intra in vigoare de la data semnarii ei.

Management Modpack System – 27.11.2013

  1. Pentru mai multe detalii despre produsele/serviciile oferite va rugam sa ne contactati folosind formularul de mai jos: