+ 4(0)731 578 525
office@modpack.ro
ambalaje@modpack.ro


+ 4(0)731 578 525
office@modpack.ro
ambalaje@modpack.ro

DECLARAŢIE DE CONFIDENŢIALITATE

POLITICA PRIVIND DATELE PERSONALE

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice MODPACK SYSTEM SRL („Subscrisa”) administrează în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele pe care le colectăm automat în momentul în care accesaţi pagina de internet a Subscrisei.

Pentru Subscrisa, confidenţialitatea datelor personale ale colaboratorilor noştri este un principiu de la care nu înţelegem să ne abatem în nicio situaţie, însă accesarea site-ului Subscrisei determină automat transmiterea de către server-ul dvs a unor date către server-ul care găzduieşte site-ul Subscrisei. Aceste date sunt colectate automat şi, împreună cu fişierele cookie reprezintă singurele date pe care le prelucrăm. Fişierele cookie sunt fişiere de mici dimensiuni care sunt încărcate de site-ul nostru pe aparatul de pe care accesaţi site-ul pentru a-l recunoaşte la o vizită ulterioară.

Scopul colectării datelor este monitorizarea traficului intern şi internaţional de care se bucură site-ul Subscrisei şi fiecare pagină a sa, în vederea adaptării acestuia pentru o mai bună funcţionare a activităţii noastre.

Site-ul Subscrisei poate fi vizitat fără a se furniza vreo informaţie cu caracter personal. Datele colectate pentru urmărirea traficului site-ului nu pot fi legate de numele sau alte date care pot conduce la identificarea persoanelor care accesează site-ul Subscrisei. Ele cuprind: datele comunicate între servere, URL-ul paginilor accesate, data şi ora accesării precum şi IP-ul de la care s-a accesat pagina.

Datele sunt colectate automat de către site-ul Subscrisei, în momentul în care se accesează una din paginile acestuia. Dacă nu doriţi ca datele privind ora, sursa, locaţia şi timpul petrecut pe fiecare pagină să fie înregistrate, aveţi posibilitatea de a părăsi site-ul Subscrisei.

Cu stimă,

Echipa MODPACK SYSTEM SRL

  1. Pentru mai multe detalii despre produsele/serviciile oferite va rugam sa ne contactati folosind formularul de mai jos: