+ 4(0)731 578 525
office@modpack.ro
ambalaje@modpack.ro


+ 4(0)731 578 525
office@modpack.ro
ambalaje@modpack.ro

PREZENTARE COMPANIE

Compania noastra este specializata in furnizarea de solutii complete de ambalare la cheie la sediul clientului, relocari industrial, activitati suport de logistica si este de asemenea, specializata in productia ambalajelor din  lemn si furnizarea de materiale de ambalare, elemente care contribuie la succesul si consolidarea pozitiei de leader pe piata de profil.

Modpack System si-a propus inca de la infiintare sa vina in intampinarea cerintelor clientilor de pe piata de profil, reusind pana in prezent sa raspunda exigentelor  partenerilor de afaceri, mari producatori si exportatori de echipamente industriale .

Din categoria materialelor de ambalare utilizate:  benzi de legat si de amarare (poliester tesut, hotmelt si compozit), chingi pentru amarare, cleme pentru benzi de legat si amarare, materiale pentru ambalare de ultima generatie (folii anticorozive, folii triplustratificate din aluminiu /bariera termica, hartie anticoroziva , senzori de soc, inclinare, umiditate, absorbanti de umiditate / desiccant, folie termocontractibila), materiale pentru protectie mecanica, materiale de inalta calitate utilizate in productia ambalajelor (plywood / placaj stratificat , OSB , tego, cherestea din rasinoase tratata termic ISPM 15).

In viitor ne propunem extinderea portofoliului de clienti, pe piata interna si externa, dezvoltarea produselor si serviciilor la nivelul standardelor  cerute de piata, astfel incat in urmatorii ani compania noastra sa se regaseasca intr-o pozitie de leader pe segmentul furnizorilor de Solutii complete de ambalare pentru export.

Raportul pret/calitate cel mai competitiv din piata, livrarea „Just in Time”, adaptarea continua la cerintele si necesitatile clientilor, sunt doar o parte dintre atuurile companiei Modpack System, care ne recomanda.

  1. Pentru mai multe detalii despre produsele/serviciile oferite va rugam sa ne contactati folosind formularul de mai jos: