+ 4(0)731 578 525
office@modpack.ro
ambalaje@modpack.ro


+ 4(0)731 578 525
office@modpack.ro
ambalaje@modpack.ro

PROTECTIA IMPOTRIVA COROZIUNII FOLOSIND SISTEME VCI

Modpack System a dezvoltat si a ajutat piata de ambalaje prin solutii de ambalare de calitate si produse ce au fost dezvoltate in decursul a cativa ani ajungand cea mai eficienta companie din Romania pe aceast sector. Sistemul VCI ajuta producatorii sa conserve si sa protejeze otelul si metalele impotriva ruginirii si coroziunii pe timpul transportului sau depozitarii.

Rezultatele sunt consistente si nu exista plangeri referitoare la pagubele provocate de coroziune, iar satisfactia este atat a clientilor cat si a noastra. Multumita acestor sisteme care nu folosesc uleiuri sau grasimi pentru protectia impotriva coroziunii, clientii sunt multumiti de starea perfecta in care se afla produsele depozitate si transportate folosind ambalajele produse de ModPack.

» FOLIE ANTICOROZIVA PROPASTEEL

PROPASTEEL este o folie de plastic coextrudata realizata din rasini speciale care o fac deosebit de rezistenta la înţepături şi rupere. Un nivel extrem de ridicat de rezistenta la colţuri si de-a lungul marginilor, face PROPASTEEL produsul potrivit pentru ambalarea tuburilor şi bobinelor si de asemenea pentru masini de bobinat.

» FOLIA VCI

Folia VCI este fabricata prin includerea inhibitorilor de coroziune VCI in masa de polietilena în timpul coextrudarii foliei. Aditivul poate sublima din plastic, garantand protectia la coroziune articolelor din metal ambalate.

» FOLIE COEXTRUDATA EXTENSIBILA

Produsele din gama PROPATECH VCI sunt realizate prin introducerea aditivului PROPATECH VCI în materialul topit încă din timpul fazei de coextrudare a foliei. Aditivul are apoi capacitatea sa sublime  in plastic, garantand protectia la coroziune  a produselor metalice ambalate.

» FOLII ANTICOROZIVE VCI

Produsele din gama foliilor anticorozive PROPATECH VCI sunt create prin introducerea aditivului PROPATECH VCI in materialul topit distilator în timpul fazei de coextrudare a foliei. Aditivul este capabil atunci sa sublimeze plasticul, garantand protectia partilor de metal din colet fata de coroziune.

» FOLIA CU BULE

Folia cu bule VCI este o idee inovatoare realizata cu tehnologie VCI pentru protectia totala a calitatii produselor dvs. Aceasta se obtine prin cuplarea bulelor de aer din polietilenă cu VCI FILM (folie de polietilenă coextrudata cu inhibitori suplimentari VCI).

» HARTIA ANTICOROZIVA VCI

Hartiile anticorozive VCI sunt folosite cu succes de mai mulţi ani pentru protejarea obiectelor metalice impotriva coroziunii în timpul transportului şi depozitării. Moleculele volatile care sunt impregnate in hartiile VCI intra in contact cu suprafeţele metalice pe care le protejeaza, formand un complex capabil sa anuleze efectul anumitor agenti de mediu, inlaturand astfel coroziunea.

» TABLETE VCI

COMPRIMATELE VCI sunt tablete din pudra VCI comprimata amestecata cu cristale care reduc fragilitatea. Produsul activ VCI are o concentraţie extrem de mare, egala cu 85/90%.COMPRIMATELE VCI ofera o putere mare de protecţie. Moleculele inhibitoare VCI actioneaza prin saturarea interiorul pachetului şi garanteaza sublimare de lungă durată şi constantă.

  1. Pentru mai multe detalii despre produsele/serviciile oferite va rugam sa ne contactati folosind formularul de mai jos: