+ 4(0)731 578 525
office@modpack.ro
ambalaje@modpack.ro


+ 4(0)731 578 525
office@modpack.ro
ambalaje@modpack.ro

MATERIALE PROTECTIE LA IMPACT

Gama de produse MODPACK este foarte vasta si include pungi de impact, folii de plastic pentru protectia bobinelor si cablurilor si o linie de produse ce reduce potentialele probleme cauzate de manipulari sau impacturi pe durata transportului, rezolvand problema ce implica orice tip de manipulare, impachetare si coletare.

Produsele sunt dezvoltate de producatori recunoscuti in domeniu si au fost create pentru a dezvolta noi solutii pentru domeniul transportului si manipularii produselor care se doresc a fi protejate. Daca doriti sa organizati mutarea unor echipamente astfel incat tot personalul dumneavoastra care le manipuleaza sa evite daunele, solutiile MODPACK sunt tot ce aveti nevoie.

» CORNIERUL AUTO-DIMENSIONABIL

Cornierul auto-dimensionabil este cu siguranta un cornier inovativ patentat de producatori recunoscuti in domeniu, pentru a fixa si a proteja bunurile in timpul transportului si al depozitarii.

» FOAIA DE PLACA

Foaie de placa este confectionata din fibra compacta si este soluţia câştigătoare pentru a reduce volumele, greutăţile şi costurile în toate operatiunile de expediere, depozitare şi manipulare.

» PROPAFLEX – PROTECTIE TOTALA

Propaflex este un produs inovativ proiectat si patentat de catre Propack pentru a garanta o protectie totala si ridicata pentru toate produsele vandute in rulouri si nu numai.

» SACII DE RETENTIE

Sacii de retentive sunt solutia perfecta şi economica pentru a rezolva problema instabilitatii incarcaturii in timpul transportului rutier şi în containere de marfa.

» INELE DE PLASTIC

Inelele de plastic sunt special concepute pentru a permite manipularea în conditii de siguranta pentru evitarea daunelor provocate de lovituri sau zgarieturi.

» SISTEME DE LEGARE SI ANCORARE

Sistemele de legare si ancorare sunt alcatuite din chingi rezistente, fabricate din nailon si curele de ansambluri durabile.

  1. Pentru mai multe detalii despre produsele/serviciile oferite va rugam sa ne contactati folosind formularul de mai jos: