+ 4(0)731 578 525
office@modpack.ro
ambalaje@modpack.ro


+ 4(0)731 578 525
office@modpack.ro
ambalaje@modpack.ro

PROTECTIE IMPOTRIVA UMIDITATII SI MONITORIZAREA TEMPERATURA

Aceasta gama de produse include sisteme anticondens pentru ambalare, pentru depozitare, pe timpul transportului si, de asemenea, pentru o protectie completa. Furnizam filme pentru protectie atmosferica, absorbanti de umiditate, indicatori de temperatura si solutii complete pentru conservarea produselor pe durata indelungata.

Variatiile de temperatura si umezeala pot dauna produselor ambalate si pot genera pierderi imense pentru producatorii de echipamente si clientii acestora. Modpack System dezvolta in mod constant solutii inovative pentru a controla orice agent care trebuie neutralizat.

» Folie STIROFILM

Folia STIROFILM este o folie coextrudata multistratificata extrem de tehnica. Datorita tehnicilor de extrudare speciale si unui amestec de succes din rasini poliolefină de ultimă generaţie, STIROFILM are caracteristici uimitoare de rezistenta mecanica si rezistenta la perforare.

» FOLIE ALUMINIU TRIPLU-STRATIFICATA (Bariera Termica-Vacuum)

Folia de aluminiu triplu-stratificata este potrivita în special pentru conservarea pe termen lung a bunurilor ambalate care au nevoie de un mediu constant pentru a-si  menţine proprietăţile.

» SENZORI DE UMIDITATE -PROPASECARD

Indicatorul de umiditate ofera citirea reversibila ale umiditatii relative (HR), „fara Cobalt-diclorura „, schimband culoarea de la albastru la roz cand nivelul umiditatii relative a fost depăşit.

» GRANULE DE PROPASIL

Realizat din dioxid de siliciu amorf, PROPASIL este o substanta granulara tare, semitransparenta. Capacitatea sa de absorbţie a umezelii este foarte schimbatoare in functie de condiţiile de mediu.

» ABSORBANTI DE UMIDITATE

Datorită capacităţii sale de absorbţie, desiccantul reduce gradul de umiditate in interiorul pachetelor /coletelor si permite protejarea si conservarea lor pe timpul transportului si depozitarii.

» SISTEME ANTICONDENS PROPADRY

Sistemele anticondens sunt produse revolutionare care impiedica excesul de umezeala, evitand mucegaiul, petele de umiditate, daunele provocate de coroziune, condensul in medii inchise sau la interiorul ambalajelor, protejand calitatea produselor dumneavoastra.

 

  1. Pentru mai multe detalii despre produsele/serviciile oferite va rugam sa ne contactati folosind formularul de mai jos: