+ 4(0)731 578 525
office@modpack.ro
ambalaje@modpack.ro


+ 4(0)731 578 525
office@modpack.ro
ambalaje@modpack.ro

RELOCARI INDUSTRIALE

Transport

MODPACK SYSTEM detine echipamentele specializate, cunostintele si logistica necesare pentru a desfasura cele mai complexe lucrari de relocare industriala.
Siguranta echipamentelor clientilor nostri este principala grija in aceasta activitate si ne putem mandri cu un record de siguranta in operatiunile de relocare industriala.

Logistica

Oferim servicii complete de relocare industriala incepand de la management si documentatie, demontare, depozitare temporara, ambalare, transport la destinatie si repunere in functiune a oricarui tip de echipament .
Personalul nostru calificat poate executa operatiuni de relocare industriala la standarde internationale.

Experienta

Operatiunile de relocare a unei fabrici sau a unor echipamente sunt atent planificate si executate pentru a asigura livrarea in siguranta, evitand pierderile si intarzierea relansarii in productie a utilajelor relocate. Specialistii nostri sunt instruiti si au experienta nationala si internationala in relocarea oricarui tip de echipament de la utilaje mici la fabrici intregi.

  1. Pentru mai multe detalii despre produsele/serviciile oferite va rugam sa ne contactati folosind formularul de mai jos: