+ 4(0)731 578 525
office@modpack.ro
ambalaje@modpack.ro


+ 4(0)731 578 525
office@modpack.ro
ambalaje@modpack.ro

SERVICII DE AMBALARE

Modpack System ofera o gama variata de servicii de ambalare care ofera protectia pe durata transportului si depozitarea ulterioara. Compania noastra detine echipamentele specializate, cunostintele si logistica necesare pentru a desfasura cele mai complexe lucrari de ambalare si relocare industriala.

Realizam orice tip de ambalaj si ambalare la sediul clientului, in orice locatie din tara sau strainatate, cu logistica proprie : personal, utilaje, materiale de ambalare conform normelor internationale.

Folosim sisteme moderne de ambalare : folii de protectie anticoroziva tip VCI, folie de aluminiu triplustratificata, folie de protectie cu bule, folie PEE, dezumidificatori si absorbanti de umiditate tip desiccant, folie pentru protectie mecanica si filtru UV, hartie cerata, hartie VCI, folie termocontractibila, senzori de umiditate, senzori de soc, senzori de caldura, senzori de inclinare, protectie antisoc cu polistiren expandat si extrudat, ancorare echipamente cu benzi de legat din poliester tesut, hotmelt sau compozit, elemente metalice de fixare, organe de asamblare, etichetare, sigilare.

Oferim servicii complete de relocare industriala incepand de la management si documentatie, demontare, depozitare temporara, ambalare, transport la destinatie si repunere in functiune a oricarui tip de echipament. Operatiunile de relocare a unei fabrici sau a unor echipamente sunt atent planificate si executate pentru a asigura livrarea in siguranta, evitand pierderile si intarzierea relansarii in productie a utilajelor relocate.

Siguranta echipamentelor clientilor nostri este principala grija in aceasta activitate si ne putem mandri cu un record de siguranta in operatiunile de relocare industriala. Specialistii nostri sunt instruiti si au experienta nationala si internationala in relocarea oricarui tip de echipament, de la utilaje mici la fabrici intregi.

  1. Pentru mai multe detalii despre produsele/serviciile oferite va rugam sa ne contactati folosind formularul de mai jos: