+ 4(0)731 578 525
office@modpack.ro
ambalaje@modpack.ro


+ 4(0)731 578 525
office@modpack.ro
ambalaje@modpack.ro

MATERIALE SI SOLUTII DE LEGARE

BENZI DE LEGARE SI SISTEME PROFESIONALE DE ANCORARE

Sistemele de legare Modpack System acopera o gama larga de aplicatii pentru toate domeniile industriale, oferind solutii eficiente si competitive.

Gama benzilor de legare oferita de Modpack System cuprinde benzi de Poliester, PP, PET si sisteme de legat cu benzi din fibre speciale. Benzile de poliester sunt de mai multe tipuri – banda poliester tesut (WOVEN POLYESTER), banda hotmelt si banda din poliester compozit.

Modpack System ofera sisteme de strangere cu benzi cu aplicabilitate in toate domeniile, dispozitive si masini de legare partial sau complet automatizate.

Modpack System poate furniza solutii complete, incepand de la cele mai simple sisteme manuale, pana la cele mai complexe linii de ambalare. Referindu-ne la benzile de legat , oferta Modpack System include una dintre cele mai largi game existente in industria ambalajelor. Pe langa benzi de legare si dispozitive de stranger, Modpack System asigura suport tehnic si consiliere pentru reducerea costurilor si fiabilizarea sistemelor de care aveti nevoie in industriile in care activati.

» BENZI POLIESTER TESUT

Benzile de poliester tesut sunt disponibile in diferite tipuri si marimi in functie de necesitatile dumneavoastra, ele au latimi de la 13 la 40 mm si rezistenta la rupere de la 350 daN la 5000daN

» BENZI HOT MELT

Benzile din poliester hotmelt sunt fabricate pentru utilizare manuala. Pastreaza tensiunea si rezista

foarte bine la socuri. Poate inlocui benzile metalice in unele situatii, mentinandu-si in acelasi timp plasticitatea. Materialul benzilor poate fi reciclat.

Benzi Hot Melt

» BENZI POLIESTER COMPOZIT

Banda din material compozit inlocuieste cu succes banda din metal si banda PET. Are dimensiuni incepand de la 13 mm pana la 31 mm latime.

» CLEME DE LEGARE

Sistemele noastre de prindere cu cleme metalice si sistemele de intindere ofera combinatia perfecta pentru fixari in maxima siguranta si de lunga durata. Folosind numai materiale de calitate, tehnologia acestor accesorii confera cea mai sigura metoda pt. fixarea marfurilor si echipamentelor ancorate.

» DISPOZITIVE DE STRANGERE

Pentru lucrari intensive de lucrari grele sau pt. sarcini mai usoare, sistemele de strangere si tensionare ale benzilor de legare sunt extrem sigure si rapide. Pentru aplicatii manuale sau pneumatice, ModPack ofera toate tipurile de dispozitive de intindere si pentru orice aplicatie de lunga durata.

  1. Pentru mai multe detalii despre produsele/serviciile oferite va rugam sa ne contactati folosind formularul de mai jos: