+ 4(0)731 578 525
office@modpack.ro
ambalaje@modpack.ro


+ 4(0)731 578 525
office@modpack.ro
ambalaje@modpack.ro

TERMENI ŞI CONDIŢII

TERMENII ŞI CONDIŢIILE DE UTILIZARE A PAGINII WEB www.modpack.ro

MODPACK SYSTEM SRL („MODPACK”) vă mulţumeşte că aţi ales să vizitaţi site-ul nostru: www.modpack.ro („Site”). Cu speranţa că, în cadrul vizitei dumneavoastră veţi afla informaţii utile proiectelor şi scopurilor urmărite, continuarea accesării Site-ului implică acordul dumneavoastră cu privire la termenii şi condiţiile de mai jos.

  1. Drepturi de proprietate intelectuală

Prin continuarea accesării paginilor ce formează Site-ul, recunoaşteţi calitatea de proprietar exclusiv al MODPACK asupra tuturor drepturilor de proprietate intelectuală aferente conţinutului Site-ului, inclusiv, dar fără a se limita la: poze, texte, articole, schiţe, ilustraţii, clip-uri audio sau/ şi video, mărci, desene industriale sau modele, inclusiv modalitatea de prezentare a acestora în cuprinsul Site-ului, şi agreaţi a nu folosi vreunul dintre elementele Site-ului fără acordul expres prealabil al reprezentanţilor MODPACK.

MODPACK deţine toate drepturile de autor referitoare la oricare dintre elementele Site-ului, inclusiv asupra oricăror texte, imagini sau linii de cod software, cu excepţia mărcilor colaboratorilor şi clienţilor noştri utilizate de MODPACK pe Site cu acordul acestora.

Publicarea elementelor componente ale conţinutului Site-ului nu reprezintă un acord al MODPACK pentru preluarea sau utilizarea în orice mod a elementelor Site-ului. O astfel de utilizare va putea fi agreată de la caz la caz, în urma contactării reprezentanţilor MODPACK.

Orice utilizare a oricăror elemente cuprinse în Site care nu este aprobată de MODPACK va da dreptul MODPACK la angajarea răspunderii utilizatorilor pentru eventualele prejudicii cauzate.

  1. Politica privind Datele Personale

Accesarea Site-ului implică un transfer automat de date necesare funcţionării acestuia. În afara acestor date, care nu au caracter personal, MODPACK nu prelucrează alte date cu caracter personal. În acest scop, Politica privind Datele Personale face parte integrantă din prezentele Termeni şi Condiţii.

  1. Limitarea răspunderii faţă de conţinutul altor Site-uri

Site-ul poate conţine legături către alte pagini web sau alte resurse care nu sunt proprietatea MODPACK. MODPACK nu controlează conţinutul niciunuia dintre aceste site-uri sau asupra resurselor ce pot fi accesate prin intermediul acestora. Prin urmare, MODPACK nu îşi asumă răspunderea pentru valabilitatrea legăturilor sau pentru conţinutul site-urilor, indiferent dacă acestea cuprind materiale publicitare, servicii, bunuri, software, informaţii sau orice alte elemente disponibile pe sau prin intermediul acestora.

MODPACK nu poate fi ţinut răspunzător pentru prejudiciile de orice natură cauzate de accesarea unei legături afişate pe Site. Prin accesarea acestor link-uri, agreaţi în mod expres faptul că înţelegeţi posibilele efecte negative pe care le poate avea accessarea link-urilor şi eliberaţi MODPACK de orice răspundere cu privire la eventualele prejudicii cauzate.

MODPACK face toate eforturile pentru a verifica conţinutul Site-ului astfel încât acesta să nu conţină programe software de tip virus, malware, adware, tojan horse sau altele asemenea. Cu toate acestea, MODPACK nu poate fi ţinut răspunzător pentru infectarea aparaturii de acces sau conexe utilizate de către vizitator, existenţa acestor programe fiind, de cele mai multe ori, imposibil de detectat.

  1. Limitarea răspunderii faţă de conţinutul Site-ului

Site-ul are exclusiv un scop informaţional şi nu reprezintă un angajament formal al MODPACK, indiferent de informaţiile pe care le conţine la un moment dat. Informaţiile, datele, schemele, produsele, desenele şi orice alte elemente prin care se detaliază activitatea MODPACK nu sunt prezentate în scopul înlocuirii înţelegerilor contractuale pe care MODPACK le va semna cu fiecare client, colaborator sau angajat în parte.

Singurul element ce reprezintă o parte a unei eventuale înţelegeri contractuale între MODPACK şi clienţii săi, este reprezentat de documentul Condiţii Generale, accesibil de pe Site. Cu toate acestea, Condiţiile Generale vor putea fi considerate obligatorii faţă de MODPACK numai în situaţia în care documentele contractuale conţin o trimitere la acestea.

MODPACK nu poate fi ţinut responsabil pentru o utilizare a informaţiilor cuprinse în Site, în afara unei relaţii contractuale agreate de reprezentanţii noştri. Pentru evitarea oricărui dubiu MODPACK nu îşi asumă răspunderea şi vizitatorul eliberează de orice răspundere MODPACK, pentru orice utilizare a oricărui produs, text, informaţie, schiţă etc. cuprinsă, indiferent de formă, prin poze, text sau desene, pe Site, în afara unei înţelegeri contractuale cu MODPACK. Eventualele prejudicii cauzate de o astfel de utilizare nu pot fi imputate MODPACK.

  1. Diverse

MODPACK îşi rezervă dreptul de a modifica elementele Site-ului, acestea urmând a reflecta informaţiile pe care MODPACK doreşte să le furnizeze vizitatorilor la un anumit moment dat.

Cu stimă,

Echipa MODPACK SYSTEM SRL

  1. Pentru mai multe detalii despre produsele/serviciile oferite va rugam sa ne contactati folosind formularul de mai jos: